Categories

Open Atelier 2019 – Eindelijk is het zover!

Het gaat gebeuren: ik ga een Open Atelier organiseren! Op 29 & 30 november, en 1 december, in mijn nieuwe atelier in Amsterdam!

Wat is dat eigenlijk, een Open Atelier?

Het open atelier houdt in dat ik de deuren van mijn atelier open stel, en dat je zonder afspraak kan langskomen. Je kan zo op je gemak alle kunstwerken die op dat moment aanwezig zijn van dichtbij bekijken. En het leuke is: bijna alles is te koop!

Open atelier aankondiging

En waarom heb ik dit bedacht?

  • Omdat ik inmiddels best veel werk heb liggen/hangen in het atelier! En uiteraard is het niet de bedoeling dat al die schilderijen bij mij blijven, maar dat ze een mooi nieuw thuis vinden bij jou aan de muur 🙂 Hoe meer ogen ernaar kunnen kijken, hoe beter!
  • En omdat ik een nieuw atelier heb wat gezien mag worden. Het is dus eigenlijk meteen een ‘openingsfeestje’..!
  • Daarnaast ga ik aan een nieuwe collectie beginnen, en hiervoor mag plaats gemaakt worden.
  • En vooral omdat de feestdagen eraan komen!!!! Jeeeeejjjj! Dé gelegenheid om iets moois voor jezelf of een geliefde te kopen. Kunst is namelijk superleuk en uniek om te geven. Omdat er overal maar één van is, heb je altijd een origineel cadeau!
  • En last but not least: ik wil jou graag (weer) ontmoeten! En zo kun je mij ook (weer) eens zien natuurlijk 😉
Little Landscape 1 Abstract watercolor painting on paper buy watercolor art

Schilderijen in deze post zijn allemaal nog te koop (als het goed is 😉

Persoonlijke Boodschap!

Original watercolor in nude colors, on heavy paper, with translucent shapes layered to give more depth and the illusion of infinity

 

Wat kun je verwachten?

Ik haal alles uit de kast. Letterlijk! Dus al mijn schilderijen uit de huidige collectie die nog beschikbaar zijn, én héél veel studies en kleine schilderijen tegen superleuke prijzen.
Sommige werken zijn al ingelijst en zijn dus klaar om opgehangen te worden! Het andere werk is mooi verpakt in transparant folie en kun je zó meenemen, maar is ook heel leuk als cadeau. De studies en experimenten zijn los te koop, en ook daar kun je wat creatiefs mee doen. By the way: alles is origineel, ik heb geen prints te koop.

Ben je interieurontwerper? Dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met mijn werk: vrijblijvend rondkijken om te zien of mijn werk past bij jouw klanten!

Large Watercolor Moon painting - Super Moon

Wat kost dat?

De entree is uiteraard gratis en de prijzen voor studies en schilderijen variëren tussen €15 – €325

Wanneer?

Op 29 & 30 november, en 1 december, van 11-16.00 uur.

Hoe?

Je kunt je hier aanmelden via Facebook

En hier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief over het Open Atelier. Dat is een aanrader, want dan krijg je meer ‘inside information’ (en ongemakkelijke filmpjes van mij te zien 😉

Waar?

Plesmanlaan, 1066 XP Amsterdam (tik nr. 73 in voor navigatie; mijn atelier heeft geen huisnummer, en zit op begane grond onder een flat)

share:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.